Anticelulitni tretmani

Maderoterapija

je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcimai rolerima, dizajniranima upravo za tu namjenu. Temelj ove tehnike je simulacija limfe, što je prvi korak u uspješnoj borbi protiv celulita. 

Tretman vidno smanjuje “narančinu koru” i uspješno rješava problem nabubrenja na koži. Uz rješavanja problema s celulitnom maderoterapija pozitivno utječe na snažno čišćenje organizma, oblikovanje tijela, smanjenje obujma, poricanje rada metabolizma, smanjenje edema, sagorijevanje masti te bolji tonus i zatezanje kože.

Maderoterapija se provodi svaki drugi dan, poboljšanja su vidljiva već nakon prvog ili drugog tretmana. Za dugotrajne rezultate preporučuje se desetak tretmana. 

U ponudi imamo klasičnu i brazilsku maderoterapiju.

NJEGA TIJELAEUR
BRAZILSKA MADEROTERAPIJA 30 MIN        27.00   
BRAZILSKA MADEROTERAPIJA 45 MIN        32.00   
BRAZILSKA MADEROTERAPIJA 60 MIN        36.00   
TEČAJ KONVERZIJE 1 EUR=7,53450 KN
Facebook
WhatsApp
Pinterest

VACUSLIM 48

je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koji se brzo i lako može primjeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože i tijela, Vacuslim 48 metoda se može primjenjivati kao samostalni paket tretman ili se može kombinirati za postizanje boljih i bržih rezultata sa maderoterapijom. Za dobar efekt preporuča se paket 6 do 12 tretmana koji se izvode 3 puta tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege ; seruma i kreme. 

Prednosti: 

  • Mjerljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana
  • Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
  • Eliminacija suvišne tekućine
  • Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
  • Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže)

KONTRAINDIKACIJE

Visoki krvni tlak , dijabetes, pacijenti na inzulinu, trudnice, dojilje, žene koje su nedavno rodile carskim rezom, maligne bolesti, epilepsija, bolesnici sa teškim bubrežnim oboljenjima, bilo kakva promijena na koži u vidu drmatitisa, ekcema, psorijaze, tretman se ne radi na crvenoj upaljenoj koži od sunca ili solarija, kao ni na tek izdepiliranoj i obrijanoj koži.

NJEGA TIJELA KN EUR
VACUSLIM 48 380.00 50.43
TEČAJ KONVERZIJE 1 EUR=7,53450 KN